{ SKIP }
文:MenClub 波特先生  圖:互聯網
POSTED ON 13 Jun 2021

NBA季後賽目前打得如火如荼,而場上球員受關注,場下都一樣,其中佢地進出球場時都會經過球員通道,而呢個時候通常都係佢地展現自己Fashion嘅一面。而近日就有品牌進行投票,並以球迷投票作結果,最終著衫最差個位竟然唔係Russell Westbrook,而係佢嘅前雷霆兄弟James Harden。

今次NBA「著衫最差」投票一共有多達2萬8千名球迷參與,以10分為滿分,最終Harden只係拎到可憐嘅5.2分,低絕全NBA,當中有高達22.8%球迷覺得佢嘅衣著完全唔掂。

而緊隨其後排名第二嘅則係Serge Ibaka,佢嘅衣著實在太偏門,難以令球迷接受。而被認為走得太前嘅Westbrook就有5.6分,並列第6位。

其實James Harden著衫有時都正常好睇嘅,不過唔少時候卻真係令人摸不著頭腦...

全球首富Elon Musk經常都喺Twitter發表驚人言論,而最新「力作」就係今早佢於Twitter高呼「我準備收購曼聯!」令一眾不滿現任班主格拉沙家族好耐嘅曼迷相當興奮。不過Elon Musk係幾個鐘後就澄清,佢唔係真係打算買曼 ...
sports
【首富】Elon Musk準備收購曼聯?「我講笑咋!」
17 Aug 2022
尼馬預計即將離隊!
sports
【足球】尼馬將被巴黎趕走,唔知會碌去邊呢?
29 Jun 2022