{ SKIP }
文:MenClub 波特先生  圖:互聯網
POSTED ON 21 Oct 2021

女僕唔少人其實都鍾意,但奈何因為世俗目光而被迫只能放在心裡,不過近日卻有一位死仕決定公開自己呢個喜好,佢就係中國外交部發言人趙立堅。

作為中國重要嘅外交部發言人,趙立堅絕對係唔少人心目中嘅勇士,因為佢從來唔會掩飾自己心入面嘅喜好,就好似之前佢曾經Follow日本前AV女優蒼井空嘅Twitter帳號,並於其帳號下留言。另外,佢亦曾Follow同志色情帳號被發現,究竟係咪真係佢本人Follow,定還是佢唔記得轉account,就不得而知啦。

不過近日佢又再被發現於Twitter上Follow一名女僕,被Follow嘅女僕叫「みあちゃん」,佢曾於札幌嘅女僕Cafe「メイド喫茶ゆいまーる」做野,後來一度離職,但因為店內人手不足,佢而家正擔任「期間限定幫手女僕」。

趙立堅領導勇敢表達出自己嘅喜好,其實一啲都唔可恥,絕對值得我地呢班炎黃子孫跟隨,正所謂做個勇敢中國人麻,公開自己嘅喜好又有咩值得丟臉呢? 係咪先!! 我就一定會跟隨趙領導,勇敢表達自己!

由Fans們投稿設計,經票選後成為正式產品嘅LEGO IDEAS系列再推新品,今次係可轉動嘅復古地球儀,等大家可以親手拼砌七大洲五大洋,鍾意倒轉...啊唔係,鍾意旋轉地球嘅朋友唔好錯過。 今次呢款復 ...
hobby
【玩物】LEGO IDEAS系列推出可轉動復古地球儀「21332 The Globe」
20 Jan 2022
射橡筋乃係每個男仔細個時呃,依家啲小朋友我唔知啦,但至少我嗰代人係必玩嘅玩具,由最陽春嘅用手射、到花巧啲嘅用手指整槍,如果你能夠拎出一把用木筷子或雪條棍整出黎嘅橡筋槍,你就即刻會成為整班朋友中最有型嗰 ...
hobby
【玩物】3D打印 7連發可換彈夾橡筋槍
20 Jan 2022