{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 22 Sep 2022

我知大家點解撳入黎,因為你哋見到「三點」呢個關鍵字嘛!好可惜,各大社交媒體都唔會容許我哋貼出真正嘅「露三點」相片;但嚴格上我又唔算係講大話喎,因為今晚要介紹嘅呢位「坂林佳奈」,佢的確係每張相都一定會露三點,只係佢嗰三點唔喺身上,而喺塊面到!

現年25歲嘅坂林佳奈出生於日本兵庫縣,自21歲起就參加AVEX旗下嘅女子偶像組合「SUPER☆GiRLS」舉行嘅徵選賽,最後成功勝出而入團出道。據知佢由中學時期就已經係田徑部嘅成員,最拿手嘅係中距離跑步,或者就係因為咁,所以佢嘅臀、腿曲線相當好睇。早前佢首次以「大人形象」為《週刊Playboy》拍攝寫真,接受訪問時話為咗想影得靚啲,仲走咗去買深田恭子嘅寫真集黎「學習」。至於學習成果啦喎,大家應該有眼見啦!

IG:sakabayashi_kana.official
大約一年前我哋就曾經為大家介紹過呢位「大久保桜子」,當時佢雖然已經加入寫真界兩、三年,但大家依然都係記住佢於《宇宙戰隊九連者》飾演綠連者嘅形象。不過於我哋報導完佢之後,佢就於寫真界發力,除咗拍攝繼續拍 ...
girls
【深夜】「蜜糖牛奶」特攝女星 「大久保桜子」初嘗妖艷
06 Oct 2022
日本陪酒女郎搵得多錢就唔係啲咩新聞,不過礙於社會大眾對於行業嘅偏見,大部份女藝人都會願意「下海」搵錢,就算真係下海都唔會講出黎。不過近日就有一名前偶像高調宣佈下海做陪酒,而且佢仲話「下海」係因為興趣! ...
girls
【深夜】純為興趣 前欅坂46偶像「志田愛佳」下海陪酒
05 Oct 2022