{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 19 Sep 2022

唔少日本少女都以加入寫真偶像團體為目標,而「AKB系」嘅團體大概就其中最搶手、最易紅嘅。不過亦有人係加入「AKB系」後退出,再出道先至真正紅起來,好似呢位「月足天音」咁就可能係其中之一啦!

1999年出世嘅月足天音,2016年時以17歲之齡加入「AKB48」嘅福岡姊妹團「HKT48」,但加入咗唔夠4年,2022年佢就已經宣佈卒業,其後有一段時間消失於大眾眼前。正當大家以為佢只係又一個演藝圈過客時,今年2月佢又再次以「FRUITS ZIPPER」身份再次出道,仲開設埋個人YouTube,似乎比起當年HKT48年代更努力發展演藝事業。

雖然HKT48時代佢都拍攝過水著寫真,但或者因為年紀大咗,又或者係心態轉變,反正月足天音再出道後,明顯對水著寫真更有興趣,事實亦證明佢嘅性感照更能引起話題。唔知佢未來又會唔會有再進一步嘅突破呢?

IG:am1026_official 

日本陪酒女郎搵得多錢就唔係啲咩新聞,不過礙於社會大眾對於行業嘅偏見,大部份女藝人都會願意「下海」搵錢,就算真係下海都唔會講出黎。不過近日就有一名前偶像高調宣佈下海做陪酒,而且佢仲話「下海」係因為興趣! ...
girls
【深夜】純為興趣 前欅坂46偶像「志田愛佳」下海陪酒
05 Oct 2022
今晚嘅深夜系列同大家睇啲新嘢,因為今日我哋唔係介紹任何一個真實存在嘅美女,而係介紹一班存在於二次元嘅美女;但呢班二次元美女嘅出身亦都唔簡單,因為佢哋係AI根據人類喜畫出黎嘅! 卻說於T ...
girls
【深夜】AI帶來的福利!人工智能畫出超好身材美人
03 Oct 2022