{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 15 Aug 2022

唔知係咪因為細個叫阿媽畀我學彈琴但阿媽話太貴唔畀,反正我由細到大都覺得識彈琴嘅人,個氣質係特別高人一等,好似不食人間煙火咁。咁你話如果有個氣質上不食人間煙火,本身都仲要係個靚女嘅女仔,突然行性感走去出寫真DVD,係咪睇字都好想知佢係咩樣?好!咁我就畀埋「鈴木ゆうは」啲圖你睇!

現年24歲嘅鈴木ゆうは,其實由15歲開始就已經參加日本童裝品牌嘅模特兒比賽而獲獎出道,但之後佢就轉向成為一個舞台劇演員,到2018年年滿20歲後先重新回到模特兒界,而且係參加《Young Magazine》舉行嘅「Miss Magazine」水著偶像比賽,並成功進入總決賽。

另一邊廂,佢其實由高中開始就已經就讀東京音樂大學附屬高中,主修鋼琴,其後更加直上「東音大」,證明佢嘅鋼琴實力的確係有返咁上下。鈴木ゆうは於今年6月推出首隻個人水著寫真DVD,展示出平時唔多見人嘅好身材,加上「音樂大學畢業」嘅身份引起話題,大家又睇唔睇好佢嘅發展呢?

IG:suzuki_yuha 

日本陪酒女郎搵得多錢就唔係啲咩新聞,不過礙於社會大眾對於行業嘅偏見,大部份女藝人都會願意「下海」搵錢,就算真係下海都唔會講出黎。不過近日就有一名前偶像高調宣佈下海做陪酒,而且佢仲話「下海」係因為興趣! ...
girls
【深夜】純為興趣 前欅坂46偶像「志田愛佳」下海陪酒
05 Oct 2022
今晚嘅深夜系列同大家睇啲新嘢,因為今日我哋唔係介紹任何一個真實存在嘅美女,而係介紹一班存在於二次元嘅美女;但呢班二次元美女嘅出身亦都唔簡單,因為佢哋係AI根據人類喜畫出黎嘅! 卻說於T ...
girls
【深夜】AI帶來的福利!人工智能畫出超好身材美人
03 Oct 2022