{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 10 Aug 2022

唔少女士都認為,只要個女仔身材夠大男人就會覺得佢正。但我認為咁樣就未免將男人睇得太過膚淺——係,「大」的確係更易得到我哋嘅歡心,但如果只係得某部份「大」,其實並唔能夠滿足我哋。真正嘅「好身材」,係要大得黎個比例又要啱!咁所以以下呢位「名取くるみ」就應該好符合男人嘅審美角度?

現年26歲嘅「名取くるみ」,於2018年出道於藝能界,2019年9月推出第一隻個人寫真DVD,正式以水著偶像身份出道。不過要講到佢嘅成名作,就一定要數佢於2021年《Flash》舉辦嘅選美活動「Miss Flash」中獲得總冠軍,同年加入著名賽車女郎隊伍「Pacific Fairies」,再於同年嘅「賽車女郎大賞」中,入選新人部門嘅最終名單,令其名氣急升。

做到賽車女郎仲要拎到獎,你或者會以為名取くるみ係個身高170cm以上嘅高身長美人,但實際上佢嘅身高只有160cm,絕對稱唔上係高頭大馬。但就因為佢擁有D Cup上圍再加腹肌都出哂黎嘅纖腰,令佢睇落非常修長,難怪被日本傳媒稱為「奇蹟的黃金比例Body」啦!

圖片:_miru960616 on IG

日本陪酒女郎搵得多錢就唔係啲咩新聞,不過礙於社會大眾對於行業嘅偏見,大部份女藝人都會願意「下海」搵錢,就算真係下海都唔會講出黎。不過近日就有一名前偶像高調宣佈下海做陪酒,而且佢仲話「下海」係因為興趣! ...
girls
【深夜】純為興趣 前欅坂46偶像「志田愛佳」下海陪酒
05 Oct 2022
今晚嘅深夜系列同大家睇啲新嘢,因為今日我哋唔係介紹任何一個真實存在嘅美女,而係介紹一班存在於二次元嘅美女;但呢班二次元美女嘅出身亦都唔簡單,因為佢哋係AI根據人類喜畫出黎嘅! 卻說於T ...
girls
【深夜】AI帶來的福利!人工智能畫出超好身材美人
03 Oct 2022