{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 08 Aug 2022

以我所知,唔少男士自細就已經對年紀比自己大嘅「姐姐們」充滿幻想,不過隨住我哋自己年紀都開始大,以往啲「姐姐」依家都挨近「姨姨」嗰邊,所以唔少人就轉而尋求「有姐姐氣質嘅妹妹」。咁呢個世界有冇咁完美嘅事?以下呢位「凛咲子」大家又點睇?

凛咲子現年23歲,出身於日本福岡,於2020年出道成為寫真偶像,2021年尾推出第一隻寫DVD,到目前為止已經出咗三隻,發展都算係幾順利。凛咲子出道後日本傳媒為佢起咗幾個朵,有「令和性感女神」,又有「G Cup性感姐姐」,基本上就係描繪咗佢雖然年紀輕輕,但就已經有副成熟Body、散發成熟氣質嘅特徵。特別係「性感 (セクシー)」呢個字多次出現,相信大家睇佢啲相都了解到啦。

其實所謂「姐姐」並唔係講緊年紀外貌,而係嗰種溫柔體貼能夠慰藉你嘅感覺。凛咲子嘅性格係咪溫柔體貼,相信大家都唔會知,但我估佢啲性感相應該可以慰藉到大家嘅?

圖片:ri__mopi_7 on IG

日本陪酒女郎搵得多錢就唔係啲咩新聞,不過礙於社會大眾對於行業嘅偏見,大部份女藝人都會願意「下海」搵錢,就算真係下海都唔會講出黎。不過近日就有一名前偶像高調宣佈下海做陪酒,而且佢仲話「下海」係因為興趣! ...
girls
【深夜】純為興趣 前欅坂46偶像「志田愛佳」下海陪酒
05 Oct 2022
今晚嘅深夜系列同大家睇啲新嘢,因為今日我哋唔係介紹任何一個真實存在嘅美女,而係介紹一班存在於二次元嘅美女;但呢班二次元美女嘅出身亦都唔簡單,因為佢哋係AI根據人類喜畫出黎嘅! 卻說於T ...
girls
【深夜】AI帶來的福利!人工智能畫出超好身材美人
03 Oct 2022