{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 01 Aug 2022

我留意到每晚嘅「深夜系列」中,都有啲人會不停留言問「呢個幾時下海、嗰個幾時下海」。其實雖然日本人對於拍攝AV嘅接受程度,比起香港已經高得多,但「下海」通常都係最後一招,特別係本身已經有啲名氣嘅女星、寫真偶像,唔到山窮水盡走投無路,都好少會考慮下海。不過無可否認,淨係幻想一下啲寫真女星會下海,有時又真係幾令人興奮。既然係咁,今晚就同大家介紹一個曾經有「下海傳聞」嘅寫真女星「街山みほ」。

現年24歲嘅「街山みほ」本來就讀日本名校「慶應義塾大学」,就學期間被日本著名攝影師「篠山紀信」發掘而拍咗第一套水著寫真,2021年正式加入寫真界並推出全裸三點盡露寫真,憑名校出身、超美形體態再加大膽露出而闖出名堂。而且佢唔單止影啲相大膽,平時嘅行為亦相當大膽,例如佢個YouTube頻道就曾經夜媽媽去公園打算撞破…呃…喺公園做「運動」嘅情侶,同時負責其YouTube業務嘅經理人講嘢亦堪稱口沒遮攔,更曾經因為亂噏「街山みほ」會加入AV界而引起誤會,結果要「街山みほ」拍片否認。

其實「街山みほ」出道後嘅發展都算唔錯,入生第一部主演嘅電影《ヘタな二人の恋の話》亦於7月初上映 (同樣有露點演出),距離「山窮水盡走投無路」都有好一段距離,相信短期之內佢都唔會下海架啦。

圖片:machiyamamiho on IG

日本陪酒女郎搵得多錢就唔係啲咩新聞,不過礙於社會大眾對於行業嘅偏見,大部份女藝人都會願意「下海」搵錢,就算真係下海都唔會講出黎。不過近日就有一名前偶像高調宣佈下海做陪酒,而且佢仲話「下海」係因為興趣! ...
girls
【深夜】純為興趣 前欅坂46偶像「志田愛佳」下海陪酒
05 Oct 2022
今晚嘅深夜系列同大家睇啲新嘢,因為今日我哋唔係介紹任何一個真實存在嘅美女,而係介紹一班存在於二次元嘅美女;但呢班二次元美女嘅出身亦都唔簡單,因為佢哋係AI根據人類喜畫出黎嘅! 卻說於T ...
girls
【深夜】AI帶來的福利!人工智能畫出超好身材美人
03 Oct 2022